Laubwerk Trees not rendering in Thea

General discussion on Thea Render for SketchUp

Moderator: Frederik

Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby sfto1 » Mon Apr 09, 2018 3:08 pm

As the title states, the Laubwerk Trees I placed into the model are not rendering when using Thea.
What am I missing beside the trees? :?
0
User avatar
sfto1 
Premium Member
Premium Member
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby Frederik » Mon Apr 09, 2018 7:36 pm

Difficult to say...
It works fine on my laptop...
0
Cheers
Kim Frederik
User avatar
Frederik 
Thea Render Support
Thea Render Support
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby Rich O Brien » Mon Apr 09, 2018 9:17 pm

Are they proxies?
0
There's a frontroom and a backroom....reverse faces
User avatar
Rich O Brien 
Administrator
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby jiminy-billy-bob » Mon Apr 09, 2018 10:06 pm

Yes they are proxies generated on the fly at render-time.
0
User avatar
jiminy-billy-bob 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby JQL » Mon Apr 09, 2018 11:30 pm

Are you copying the proxies from a model into another or generating new proxies with the plugin in a new model?
0
User avatar
JQL 
Premium Member
Premium Member
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby sfto1 » Tue Apr 10, 2018 4:29 pm

The tree models were inserted into the model directly using Laubwerks. The file in question is not a copy of a file. I had this problem before when I mixed trees from skatter and Laubwerks trees, but that is not the case here.
0
User avatar
sfto1 
Premium Member
Premium Member
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby sfto1 » Tue Apr 10, 2018 4:54 pm

:oops: :oops: Very embarrassing to admit that I just figured out that i hadn't installed Laubwerk into SU2018.

It's working fine now.

Thanks for the replies and sorry for wasting your time.
2
User avatar
sfto1 
Premium Member
Premium Member
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby whiterabbit » Wed Jun 27, 2018 3:39 pm

I'm having the same issue, but as far as I can tell it is installed through the extensions manager. It's been a while since I first installed it, but is there a different installation that I need? The trees do not render in Thea.
0

whiterabbit 
Premium Member
Premium Member
 

Re: Laubwerk Trees not rendering in Thea

Postby sfto1 » Wed Jun 27, 2018 6:36 pm

whiterabbit wrote:I'm having the same issue, but as far as I can tell it is installed through the extensions manager. It's been a while since I first installed it, but is there a different installation that I need? The trees do not render in Thea.


Are you trying to render a file that has the tree models in already?

Try inserting a Laubwerk tree in from the library and see what happens.
Also, I believe you need to use the Laubwerk installer, not the SU extension installer.
0
User avatar
sfto1 
Premium Member
Premium Member
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to Thea

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Visit our sponsors: