Forum navigation slow for me today

Forum navigation slow for me today

Postby mitcorb » Mon Mar 03, 2014 8:41 pm

I am waiting like well over half a minute for pages to load after clicking on a link, especially the last post links.
Could just be my machine?
0
I take the slow, deliberate approach in my aimless wandering.
User avatar
mitcorb 
Top SketchUcator
 

Re: Forum navigation slow for me today

Postby Box » Mon Mar 03, 2014 8:52 pm

If you want a comparison, here in Germany on FF it's faster than I can blink.
0
User avatar
Box 
 

Re: Forum navigation slow for me today

Postby mitcorb » Mon Mar 03, 2014 9:06 pm

And I am using FireFox 27.0.1 Must be here local. Thanks Time to pop the hood.
0
I take the slow, deliberate approach in my aimless wandering.
User avatar
mitcorb 
Top SketchUcator
 

Re: Forum navigation slow for me today

Postby Rich O Brien » Mon Mar 03, 2014 9:19 pm

The server is in Germany. Hence the speed.
0
There's a frontroom and a backroom....reverse faces
User avatar
Rich O Brien 
Administrator
 

Re: Forum navigation slow for me today

Postby mitcorb » Tue Mar 04, 2014 2:13 am

Conditions are fine, now. I did a Windows troubleshoot, anyway. No system issues.
0
I take the slow, deliberate approach in my aimless wandering.
User avatar
mitcorb 
Top SketchUcator
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to Ideas Box & Board Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Visit our sponsors: