Segítség kérés...

Re: Segítség kérés...

Postby viktoire » Fri Jul 18, 2014 8:42 pm

Szia!

Nem tudom, találtál-e, amióta a kérdésedet feltetted, én ezt találtam:

http://www.finewoodworking.com/item/112 ... n-sketchup

Üdv, László Viktor
0

viktoire 

Postby medvegy » Sun Jul 20, 2014 8:58 pm

Üdv!

Szükség lenne egy kis segítségre.
Létrejött egy másik SU fórum is az indexen, Ott van egy illető, aki problémába keveredett az SU-val. Elméletben egy méretvonalhoz két méretet jelenít meg a program, meg valami kockát is mellé. Pontosabban négyzetet. Nekem még a 8-as verzió nem nyitja, értelemszerűen, ha valaki át tudná konvertálni kisebb verzióra, vagy esetleg rá tudna nézni, mi lehet a probléma, mert így látatlanban elképzelhető valami program hiba is, elvileg valamiféle bug-ot jelez neki a gép, de mit konkrétan, azt nem tudom. Ne szidjátok a postást, én pusztán próbálok segíteni neki, hátha ki jön belőle valami...
Előre is köszönöm.
0
Az igazi férfiak fával dolgoznak...

medvegy 

Postby trikaa2000 » Sat Aug 09, 2014 7:44 pm

Mijen verziot használ? a 2014esbe minden rendbe látszik,képbe exportálva igy néz ki. feltenném de nem tudom a képet betölteni
0

trikaa2000 

Postby trikaa2000 » Sat Aug 09, 2014 7:46 pm

na ugy néz ki összejön
0

trikaa2000 

Postby medvegy » Mon Aug 11, 2014 4:47 am

Üdv!

Köszönöm, hogy ügyködtél vele, de közben úgy tűnik, megoldódott a "rejtély". A Win és a SU videomegjelenítés beállításai tértek el egymástól, ez okozta a problémát. Ha minden igaz, 2014-es verziót használ(t).

További szép napot!
0
Az igazi férfiak fával dolgoznak...

medvegy 

Postby trikaa2000 » Tue Aug 12, 2014 5:43 pm

Tiszta szivesen
0

trikaa2000 

Postby abraxas » Sun Nov 30, 2014 8:51 am

Gaieus!

Egy egész triviális gonddal zavarlak, remélem tudsz nekem segíteni.
SU8-at használok már régóta, nekem elég volt. De mostanában annyit nyaggatott a program, hogy váltsak magasabb verzióba, hogy megpróbáltam. Ez volt a hiba.
A 15-ös közölte, hogy VISTA feleleten nem hajlandó dolgozni, így maradt a MAKE2014.
De ez meg azt hiszi magáról, hogy PRO változat, mert felhasználói kulcsot követel.
Mit csinálok rosszul?

Kösz:
abraxas
0

abraxas 

Postby Gábor » Sun Nov 30, 2014 12:41 pm

@abraxas: Emlékeim szerint a 2014 make úgy működött, hogy az installálás utàn 8 óra használatig a pro funkciók működtek. Ez után elkezdett kiabálni a liszensz kulcsért. De itt volt egy olyan választási leketőség, hogy make-ként használom tovább. Ha ezt választottam, nem nyaggatott többé.
Ha esetleg az a probléma, hogy ezt a választási lehetőséget nem találod, küldj egy képernyőképet légyszi arról az ablakról, ahol a kulcsot kéri.
0

Gábor 
SketchUcation IT

Térképről - SU terep-kép ????

Postby Bonca » Wed Mar 25, 2015 5:44 pm

Üdvözlet
Az érdekelne, hogy hogyan tudok topográfiai térképről (pl.scannelt térkép)
SU terep képet készíteni? Könnyebben - egyszerűbben annál, hogy én rajzolom meg az alapoktó... :) kb.10 hektáros a terület erdővel, tisztásokkal, dombbal, tóval :?

Köszi
0

Bonca 

Postby zoltán » Tue Jul 21, 2015 6:20 pm

Üdvözletem! Újra kellett telepítenem a Sketchupot és elfelejtettem hogy kell a vonalhúzást nem folytonosra beállitani.Tehát, ne húzza a vonalat mint a gumit, hanem egy kattintás után csak egy vonalat húzzon. Hogy kell úgy beállítani a vonalhúzást?
0

zoltán 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago

Ad Machine 
Robot

Previous

Return to Magyar