Csak a malom tábla lett a SU-val tervezve, vagy ami alatta van az is?
Melyik renderelővel csináltad?
Virtuális valóság
43 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Virtuális valóságGrat! Szép munka!
![]() Csak a malom tábla lett a SU-val tervezve, vagy ami alatta van az is? Melyik renderelővel csináltad? Re: Virtuális valóságNos, ez baromi klasszul sikerült. Nagyon szép. (Igaz, én malmozni leginkább csak felfirkált cetliken szoktam - azt sem nagyon mostanában)
Re: Virtuális valóság
Üdv! Gyakorlatilag a bonyolultabb dolgokat szoktam SU-val tervezni, erre igazán itt nem is lett volna szükség, pusztán a méretarányok miatt készült el virtuálisan. Hogy pontos legyek, most a gombhoz varrtam a kabátot ![]() Renderelőnek én a jól bevált Hyundai és Makita formázókat használom, néha használva a Kilinger plugint ![]() ![]() További szép napot! Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Ezt jól benyaltam ![]() Fejlesztenem kell a humorérzékemet ![]() ![]() Bár tegnap újra megnéztem és szinte biztos voltam benne hogy ez csak kép, csak nem akartalak letámadni. A sarkait elcsiszoltad a fenyőnek. ![]() Re: Virtuális valóságÜdv!
Végre valaki észrevette! ![]() Elméletben már zsenge gyermekorom óta vonzódom a kerekded formákhoz ![]() ![]() ![]() További szép napot mindenkinek! Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Abból jöttem rá hogy ez egy fotó. Ettől legalább egyedivé válik. Bárcsak én is mindig fával dolgozhatnék, mint az igazi férfiak... ![]() Re: Virtuális valóság
De drága Főnök Úr! Már hogy tennénk, amikor a ló csak a jövő héten esedékes projektben van benne... ![]() ![]() További szép napot mindenkinek! Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Re: Virtuális valóságÜdv!
Úgy látom, ezt a topikot, leginkább magamnak szerveztem... ![]() Akkor itt még egy VV példa (virtuális valóság), nem összekeverendő a médiában futó... jobb ha nem minősítem, mert még ki lennék moderálva. Itt a képernyőn: Itt a térben: Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Én azért örömmel lapozgatom - mostanság viszont kevesebb az időm itt aktívkodni. De azért nézelődöm (és örömmel látom, hogy szépen alakult a dolog) ![]() Re: Virtuális valóságÜdv!
Ha már mindenki csak hallgat itt. Akkor most egy kis újdonság. Híven a topik témájához: Itt a terv... majd ugyanez a megvalósítást követően: Az érdeklődők megnyugtatására, su-val tervezve, de nem az itt, egy másik topikban lévő plugin(ok)-al kidolgozva, némi módosítgatás exportálás-importálás után került a cnc gépre. Hát már ezt is tudom. Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Re: Virtuális valóságA sufniprojekt csúszik egy kicsit, de a virtuális valóságba azért sikerült belépnem.
A lányaim hirtelen befogadtak egy bús képű lovagot. Nos, kell neki egy ház. Az ember a földön, lehet király, vagy szolga, mégis mindkettő visszatér a porba!
Re: Virtuális valóság... és a végeredmény!
![]() Az ember a földön, lehet király, vagy szolga, mégis mindkettő visszatér a porba!
43 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
|