[Plugin] RoundCorner - v3.3a - 18 Dec 18

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby Dave R » Tue Jul 02, 2013 10:09 pm

Your Windows installation must be different. I didn't have to do that with any folders installed inside Plugins.
0
%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby naginarch » Wed Jul 03, 2013 6:17 am

Thanks alot . Its very usefull plugins
0

naginarch 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby Shyamscool » Wed Jul 03, 2013 6:38 pm

Dave R wrote:Your Windows installation must be different. I didn't have to do that with any folders installed inside Plugins.



hmmm yeah maybe stuff is always the difficult way for me :(..booo

any way.. installed vray 1.6 again, as soon as i click on the green click, BUGSPLAT!

guess we just have to wait for the next release of 1.6
0
User avatar
Shyamscool 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby Dave R » Wed Jul 03, 2013 6:45 pm

No surprises there.
0
%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby Shyamscool » Wed Jul 03, 2013 6:48 pm

TIG wrote:When you give FULL security permissions to the Plugins folder for all who are listed then these changes should ripple down to all contained subfolders and files...
How are you setting these permissions ?


the usual.. right click, properties, security, admin/ users way... isnt that right?
0
User avatar
Shyamscool 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby TIG » Wed Jul 03, 2013 7:55 pm

Yes... BUT did you give FULL permissions in turn to everyone on the list ?
0
TIG
User avatar
TIG 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby fredo6 » Sat Jul 06, 2013 8:30 pm

NEW RELEASE: RoundCorner v2.4c - 06 Jul 13

RoundCorner 2.4 is a major technical release implementing the new naming conventions introduced by LibFredo6 5.0.

RoundCorner footprint will now be based on one file and one subfolder, as shown in the footprint below:
RoundCorner 24 - Footprint.png


There is no functional changes in RoundCorner 2.4. However, this new version because circumvents some problems of security restrictions that were often met with version 2.3.

See main post of this thread for Download.

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby JuanV.Soler » Sat Jul 06, 2013 9:23 pm

Fredo
thanks for your work
0
Last edited by JuanV.Soler on Sat Jul 06, 2013 9:30 pm, edited 1 time in total.
_,_)))_,_

JuanV.Soler 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby fredo6 » Sat Jul 06, 2013 9:29 pm

JuanV.Soler wrote: fredo6
thanks for your work

Did it work OK for you?

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby JuanV.Soler » Sat Jul 06, 2013 9:38 pm

yes :thumb:
its working OK with the new release located as you told
0
_,_)))_,_

JuanV.Soler 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby tawny » Thu Jul 18, 2013 2:28 pm

Really nice plugin, thanks
0

tawny 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby ARTchi » Sun Jul 21, 2013 10:18 am

The opportunity to do offset is not uniform, and is different for each face?
0
Last edited by ARTchi on Sun Jul 21, 2013 12:12 pm, edited 1 time in total.
User avatar
ARTchi 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby fredo6 » Sun Jul 21, 2013 11:08 am

ARTchi wrote:The opportunity to do offset is not uniform, and is different for each person?

Unfortunately, RoundCorner only supports symetrical rounding, in particular because its primary objective is to round corners with 3 or more edges.

For custom rounding of single edges, I would suggest you have a look at ProfileBuilder by Whaat.

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby JQL » Mon Jul 22, 2013 10:55 am

Fredo,

Thanks for all your hard and useful work.

Recently I installed latest version of roundcorner and also installed Libfredo. I'm using additional folders and Roundcorner is installed in an additional folder even if Libfredo is in Sketchup 2013 Pro plugins folder. The plugin works fine so far. However I get this message when I open SU:

"You must install Libfredo5.0 or higher to run Fredo6_RoundCorner"

As I said Libfredo is installed and the plugin is working, but the folders of the plugin and library are different...

Of course I can live with the problem and I can even move the files to be together... but I like to keep all plugins I can, on a shared folder.

Thanks and best regards,

JQL
0
User avatar
JQL 
Premium Member
Premium Member
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby fredo6 » Mon Jul 22, 2013 6:19 pm

@JQL

It is NOT recommended to have LibFredo6 and the other plugins like RoundCorner in different directories.

It's even not guaranteed it works (for now, but also for the future)

So please put them together in a single directory.

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby JQL » Mon Jul 22, 2013 8:05 pm

Fredo,

Thanks for the info.

Even if I'm used to have additional folders for plugins, now and then I still have to put some plugin into the main folder. So I'll move the plugin to be in the same folder as library.

Besides that I would like to know if your recommendation is relative to your plugins only, or your advice is that ALL plugins from every developer should be in main folder for plugins?

If so I'll leave only the plugins being tested in an alternate folder.

Thanks again and best regards,

JQL
0
User avatar
JQL 
Premium Member
Premium Member
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby fredo6 » Mon Jul 22, 2013 9:02 pm

JQL wrote:Besides that I would like to know if your recommendation is relative to your plugins only, or your advice is that ALL plugins from every developer should be in main folder for plugins?

If so I'll leave only the plugins being tested in an alternate folder.

All my plugins are compatible with an alternate Plugins directory but can of course be put in the SU Standard plugin directory as well. Simply LibFredo6 and the plugins should be in the same folder.

In your case, if you set up an alternate plugin directory, feel free to put LibFredo6 and my plugins there.

Some plugins hard-code the location of the Plugin and must be instlled in the standard SU Plugin directory. But there are less and less. However, it is good to check.

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby JQL » Mon Jul 22, 2013 9:51 pm

Thanks Fredo, will do!
0
User avatar
JQL 
Premium Member
Premium Member
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby kyel808 » Tue Aug 06, 2013 11:32 pm

hey hello i try to use "round corner" in sketch up 8 on mac everything works fine apart from the plugin window beeing stuck on either the side or top bottom of the sketchup window which would be okay but its so small i cant really see anything of whats going on. is there a way to un attach it so i can freely move it around or just make it a bit bigger so i can see on where to klick? thanks a lot in advance
added a screenshot so you guys can see what i mean by small :) http://s22.postimg.org/gtchosoo1/Bildsc ... _28_54.png
0

kyel808 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.3a - 26 May 11

Postby anushma » Mon Aug 12, 2013 2:17 pm

kubusipit wrote:I have the same problem with crash issue. I use Win XP SP 3 with skethup 8. I'm using 2 GB RAM. everytime I applied round corners, my sketchup always crash and shut down. I've tried every setting, it didn't work. Is there any way to solve this problem? I'm totaly confused, whether my XP had something wrong or my Sketchup? thanx for respond.

Jeem

Hello, I seem to have the same problem, my SU 8 crashe... I use Win7 Core2 32 bit with 4 GB RAM. I've tried uninstalling and reinstalling bit to no effect. How can I solve this problem.
thnks
0

anushma 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby Dave R » Mon Aug 12, 2013 6:07 pm

Perhaps it's because you haven't set permissions for the Plugins folder correctly. This is probably the most common reason Win7 users have difficulty making plugins work. This has been covered repeatedly in this thread as well as others.
0
%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby jamalutlo » Mon Aug 12, 2013 9:11 pm

hello
MR fredo6
when Updated RoundCorner I got problem with my SU is crashing I don't know what is problem
sometimes it crushed when it starting to computing but all time when after finish from computing and I want to making it to Group component crush crush SU :roll:

0

jamalutlo 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby TIG » Tue Aug 13, 2013 10:11 am

@jamal

Have you installed the latest version of the tool AND LibFredo ?

Both are needed...

Also if you have Vray beta loading it can cause issues with several legit tools...
Stop it loading and see it if that was the culprit...
0
TIG
User avatar
TIG 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby carnerero » Tue Aug 20, 2013 11:01 am

I'm a SketchUp 2013 user I've already installed the RoundCorner plugin and since then when I start using the SketchUp this message appears ....Error Loading File Utilities/utilitiesTools.rb
Could not find included file 'Utilities/utilitiesTools.rb'

Anybody knows the solutions to avoid this annoying start window?
0
User avatar
carnerero 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby TIG » Tue Aug 20, 2013 1:00 pm

Have you installed the latest version of the tool AND LibFredo ?
Both are needed...
0
TIG
User avatar
TIG 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby carnerero » Tue Aug 20, 2013 4:47 pm

Yes I do,....but I have the Podium V2 beta, do you think this program may produce the error?, it will be better to uninstall the Podium V2?
Many thanks for your quick answer!
0
User avatar
carnerero 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby TIG » Tue Aug 20, 2013 6:06 pm

Yes, some beta renderers like Vray & Podium might mess with legit tools...
0
TIG
User avatar
TIG 
Global Moderator
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby rayc » Thu Aug 22, 2013 9:06 pm

Hi---
I recently found the round corner plugin which works beautifully for the 3d filleting that I needed. Thank you so much for this amazing tool. One think I am wondering is how to enlarge the size of the editing palette. I am running a macbook w/ retina and the palette is hard to read. Let me know. Thanks again.

Cheers!

_
R A Y
0

rayc 
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby fredo6 » Fri Aug 23, 2013 7:25 am

rayc wrote:One think I am wondering is how to enlarge the size of the editing palette. I am running a macbook w/ retina and the palette is hard to read. Let me know.

The palette is based on 'pixels' of the Sketchup 2D drawing methods. So it is not easy to change that.

What is the definition of your screen?

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin] RoundCorner - v2.4c - 06 Jul 13

Postby MaxiOli » Fri Aug 23, 2013 7:16 pm

Hi,

I have run into a problem.
I use SketchUp Make 13.0 and after installing both "LIBFREDO6.37" and "RoundCorner 2.4"
I have the following error message:

"Module RoundCorner requires Sketchup version grater than 5.0.160.
Current version is 13.0.4812"

I could not figure out what could be the problem.
Please help!

Thanks in advance!
Olivér
0

MaxiOli 
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 

PreviousNext


 

Return to Plugins

cron

Who is online

Users browsing this forum: Msaitakalin and 24 guests

Visit our sponsors: