laubwerk breaking vray

General discussion on V-Ray for SketchUp

laubwerk breaking vray

Postby wheelz » Fri Sep 14, 2018 10:31 pm

I'm running sketchup 2015 with vray 2.0. I have just installed laubwerk and it is breaking vray. Vray will not render at all after I have installed. I can uninstall laubwerk and vray works again. The Ruby console displays the message below when I render. Any thoughts of the cause or possible fixes?


==== V-Ray for SketchUp =====
Laubwerk: vray2 callback
wrong number of arguments (3 for 2) + ["C:/ProgramData/SketchUp/SketchUp 2015/SketchUp/Plugins/lbw_player/render/vray2.rb:152:in `administer_materials'", "C:/ProgramData/SketchUp/SketchUp 2015/SketchUp/Plugins/lbw_player/render/vray2.rb:99:in `on_callback'", "C:/ProgramData/SketchUp/SketchUp 2015/SketchUp/Plugins/lbw_player/render/vray2.rb:63:in `block in register'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/3rdPartyHelpers.rb:63:in `call'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/3rdPartyHelpers.rb:63:in `block in evalExternalCb'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/3rdPartyHelpers.rb:59:in `each'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/3rdPartyHelpers.rb:59:in `evalExternalCb'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/VfSExport.rb:1974:in `start_render'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/R2PCallbacks.rb:538:in `start_render_cb'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/VfSExport.rb:1931:in `direct_send'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/VfSExport.rb:1931:in `render'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/R2P.rb:1470:in `launch_vray_render'", "C:/ProgramData/ASGVIS/VfS/Ruby/R2PToolbar.rb:30:in `block in <module:VRayForSketchUp>'", "SketchUp:1:in `call'"]

Scene fully processed in 0.008 seconds
-----
0

wheelz 
 

Re: laubwerk breaking vray

Postby wheelz » Fri Sep 14, 2018 11:26 pm

solved. updated to the latest version of Laubwerk
0

wheelz 
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to V-Ray

Who is online

Users browsing this forum: Google Bot and 2 guests

Visit our sponsors: