Activation Problem at ASGVIS (V-Ray forums)

General discussion on V-Ray for SketchUp

Activation Problem at ASGVIS (V-Ray forums)

Postby holmes1977 » Wed May 06, 2009 1:07 am

Hi
Hope someone can help me. Im trying to register at the ASGVIS forums. I fill out the details and am told the an activation email will be sent to me. But nothing comes. Ive checked my spam in gmail, and its not there.

Ive asked for another email activation which it keeps saying it has sent me. But still the email does not turn up. Ive recheck the email address just incase I was making a hash of it. But everything is correct.

Im hoping someone else may have had the same problem, and know a way around it. I would have posted on there site but of course you have to be registed.

Ive downloaded the trail for V-ray SU7 and need the forums help for the 30 days trail.
0
Exaggeration makes a dull story better.
User avatar
holmes1977 
 

Re: Activation Problem at ASGVIS (V-Ray forums)

Postby thomthom » Wed May 06, 2009 7:19 am

Might be some problems with the new site layout they just launched. Send an email to support@asgvis.com and have them check it out.
0
Thomas Thomassen — SketchUp Monkey & Coding addict
List of my plugins and link to the CookieWare fund
User avatar
thomthom 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: Activation Problem at ASGVIS (V-Ray forums)

Postby holmes1977 » Thu May 07, 2009 2:04 am

Hi all
To those how have had the same problem as me. I received an email from the support crew. They informed me they were having a few teething problems with their new web site. Hope to have it sorted as soon as posible
0
Exaggeration makes a dull story better.
User avatar
holmes1977 
 

Re: Activation Problem at ASGVIS (V-Ray forums)

Postby thomthom » Thu May 07, 2009 6:56 am

Meanwhile, as questions in this forum. There's a few V-Ray people around here as well.
0
Thomas Thomassen — SketchUp Monkey & Coding addict
List of my plugins and link to the CookieWare fund
User avatar
thomthom 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: Activation Problem at ASGVIS (V-Ray forums)

Postby dalomar » Thu May 07, 2009 6:21 pm

We are aware that activation emails aren't getting sent out and are looking for the cause of the issue as we speak.
0
Damien Alomar
Product Manager | V-Ray for SketchUp/Rhino
ASGvis

dalomar 
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to V-Ray

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

Visit our sponsors: