Image Problems from SU to GE

Image Problems from SU to GE

Postby AUGIS » Fri Feb 22, 2008 7:13 pm

Hi guys I am having a lot of trouble with my images when I export them to GE from SU the 3D model that I create in SU looks great and the pictures are in the right spot but when I export them to GE I get some images to switch with others or if I have a roof texture it takes the place of one of the side images. I dont know why this keeps happening and I dont know if there is a procedure to follow when I overlay images in SU to prevent this from happening. If anyone has had this problem and can give me some pointers that would be great. I tried searching on the Forum and couldnt find anything that helped me. Thanks

Mirza
0

AUGIS 
 

Re: Image Problems from SU to GE

Postby CraigD » Fri Feb 22, 2008 8:10 pm

Hi Mirza, this is a problem with multiple trips from SketchUp to Google Earth, where Google Earth continues to reference a previous texture in cache (temporary memory).

You can fix this easily by going to Google Earth and selecting the Tools menu > Options... and then clicking on the Cache tab in the Google Earth Options dialog. Once you are in the Cache tab, click the "Clear memory cache" and "Clear disk cache" buttons and then click the "OK" button.

Now re-Place Model and you will see the textures lined up correctly!

I hope this isn't too inconvenient for you, we are working on a fix.

Cheers,

- CraigD
0
Google SketchUp
User avatar
CraigD 
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to Google Earth

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Visit our sponsors: