Strange texture pixels in Layout

Found a bug in LayOut? Report it here

Strange texture pixels in Layout

Postby asimonas » Fri Dec 16, 2016 12:27 pm

I get these strange pixels around all my drawings when exporting to layout. Anyone has any idea what it is? I try to change different parameters off styles but no luck only x-ray makes some difference...?
1
User avatar
asimonas 
 

Re: Strange texture pixels in Layout

Postby Dave R » Fri Dec 16, 2016 6:31 pm

This has been reported already. From Marc on the LayOut team:

We've tracked this down to some sort of an issue with the drivers for particular graphics cards in particular Macs. We're looking for a fix on our end and we're working with the vendor to see if they'll fix this in a driver update.
1
%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

Re: Strange texture pixels in Layout

Postby BramleyApple » Fri Jan 20, 2017 11:48 am

Any news on this re bug fixing. I can't bring any of my models into Layout as they end up with black pixels around them. I'm on a Mac.
0

BramleyApple 
 

Re: Strange texture pixels in Layout

Postby Dave R » Sat Jan 21, 2017 2:28 pm

BramleyApple wrote:Any news on this re bug fixing. I can't bring any of my models into Layout as they end up with black pixels around them. I'm on a Mac.


Not yet. So far Apple and the GPU makers haven't announced an update. The SketchUp and LayOut teams are still trying to come up with a work around solution but they haven't released anything yet.
0
%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to LayOut Bug Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Visit our sponsors: