Layout Bug Splat

Found a bug in LayOut? Report it here

Layout Bug Splat

Postby Thockael » Wed Jan 06, 2021 8:40 pm

Hello,

Since yesterday evening, my layout 2019 didn't word.

When I launch it, it shut down whith a text " Layout has produced a bug splat".

Il install it an other time but it's the same.

Sketchup and style builder word without problem but not layout.

I don't know what has happened and I don't know what to do.

Somebody can help me?

Thanks!!
0

Thockael 
 

Re: Layout Bug Splat

Postby Dave R » Thu Jan 07, 2021 2:49 pm

So LayOut 2019 hasn't changed since 2019 so you need to look at what has changed on your computer. Maybe it's a Windows update or maybe a graphics driver update. Go to the website of the graphics card manufacturer and get their latest drivers for your card install them and see if you see a difference.

You wrote that you reinstalled SketchUp and LayOut. Did you use the latest version of 2019 from sketchup.com/download/all? Did you right click on the downloaded installer and choose Run as administrator? If you didn't do that now and if prompted, choose Repair.

BTW, your profile says you are using 2017 Make. Please correct/update your profile.
0
Etaoin Shrdlu


%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to LayOut Bug Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Visit our sponsors: