Reconnect dimensions, SU scene disappears.

General discussion related to LayOut

Reconnect dimensions, SU scene disappears.

Postby JStanek61 » Thu May 04, 2017 11:26 pm

Model and Layout project created in 2017. I opened a foundation plan in LO to update changes made in SU model. All dimensions were red. Right click to reconnect. Still red. Got rid of red by going to "View" and disabling warning. Render Viewport and everything created in SU disappears. Gone. Change scene reference, that scene appears. Select the scene I want, nothing. Expanded the viewport to see if it relocated itself- nothing. I have been following Nick Sonders method of using a Vector rendered viewport for dimensioning and that's the one that disappears.

I'm baffled.
0

JStanek61 
 

Re: Reconnect dimensions, SU scene disappears.

Postby Dave R » Thu May 04, 2017 11:51 pm

Could you share the LO file so I can see the set up?
0
Etaoin Shrdlu


%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

Re: Reconnect dimensions, SU scene disappears.

Postby JStanek61 » Fri May 05, 2017 2:13 am

I've had a few thoughts since posting. Will check tomorrow morning US eastern time) and see what it gets me. Thanks for the reply.
0

JStanek61 
 

Re: Reconnect dimensions, SU scene disappears.

Postby Dave R » Fri May 05, 2017 11:57 am

Good luck. If you still want some help and you don't want to share your file publicly, send it to me via PM or send me a PM and I'll give you an e-mail address.
0
Etaoin Shrdlu


%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to LayOut Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Visit our sponsors: