[Plugin Beta] Animator - v2.6c - 19 Mar 20 (SU2017+)

General discussion about Animator for SketchUp

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby rong1937 » Sat Dec 08, 2018 9:52 pm

Hope to support Enscape render
3

rong1937 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby chals375 » Mon Dec 17, 2018 3:20 am

Hello.

First of all, I hope you understand the awkwardness of English.

Writing on the translator.

I used the animator 2.1a version and thea render v2. 

I was using it well, but after updating the animator to 2.3c, I can't turn it on.

When I press the render button, the word "no clip defined in model" appears.

So do files with dozens of clips.
Everything went dead.

I want to use version 2.1a again, but it is not possible because the period of use has expired.

If I set my computer time to the past, I can use it, but because thea render license is not available, rendering is not possible.

How shall I do it?
Please help me.T.T
0

chals375 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby fredo6 » Mon Dec 17, 2018 11:40 am

@chals375

1) First of all, can you play the animation interactively within Animator

2) Can you generate the video in natural mode (No rendering by Thea)?

3) Can you open the Ruby console while you are in Animator, to see i there are errors showing.

Finally, the best would be that you post or PM me your model so that I can have a closer look.

Fredo

PS: do not play with the clock of your PC, as you can have many other bad side effects on other applications.
1
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby Tranthanhvu » Wed Jan 02, 2019 4:00 am

0

Tranthanhvu 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby fredo6 » Wed Jan 02, 2019 7:04 pm

Tranthanhvu wrote:Can you help me.
https://youtu.be/eLUiA4i01Yo

For the rotation, you need to select the two arms objects, instead of the components which includes both arms.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby Comial » Wed Jan 09, 2019 10:22 pm

fredo6 wrote:@chals375

1) First of all, can you play the animation interactively within Animator

2) Can you generate the video in natural mode (No rendering by Thea)?

3) Can you open the Ruby console while you are in Animator, to see i there are errors showing.

Finally, the best would be that you post or PM me your model so that I can have a closer look.


I'm having the same issue since upgrading to v2.3. In response to your questions to @chals375
1) Yes, I can play the animation without any problems in Animator
2) Yes, I can generate the video in natural mode. Also, Thea render's animation tab can render Sketchup default animations but does not open a dialog when selecting Animator as the plugin.
3) Ruby console does not display any errors when trying to render from Thea Render

Rendering with Thea works just fine if I initiate it from Animator, but the only reason I want to render from Thea is so that I have control over what format the exported image sequence is in. If there is a way to do that from Animator then that would also solve my problem.

PS. I love all your plugins. Thank you for all your contributions to the Sketchup community!!
0

Comial 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby fredo6 » Thu Jan 10, 2019 9:41 am

Comial wrote:Rendering with Thea works just fine if I initiate it from Animator, but the only reason I want to render from Thea is so that I have control over what format the exported image sequence is in. If there is a way to do that from Animator then that would also solve my problem.

I fixed the issue with the generation from Thea render in Animator 2.4a.
Please advise if this is ok for your now.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4a - 10 Jan 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Thu Jan 10, 2019 9:42 am

New Release: Animator - v2.4a - 10 Jan 19

Requirement: LibFredo6 v8.7e

Minor release

  • Extension of validity
  • Fix a problem preventing to generate the video from Thea render

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.
1
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.3c - 18 Nov 18 (SU2016+)

Postby Comial » Sat Jan 12, 2019 2:57 am

fredo6 wrote:I fixed the issue with the generation from Thea render in Animator 2.4a.
Please advise if this is ok for your now.


It does! Thank you, this is really great. I appreciate you providing such great support for your plugins.
0

Comial 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4a - 10 Jan 19 (SU2016+)

Postby Oxer » Sat Jan 12, 2019 2:38 pm

It works fine on Mac too. :thumb:
0
"The result is the end what is important is the process" by Oxer
http://www.oxervision.blogspot.com/
User avatar
Oxer 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4b - 12 Mar 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Tue Mar 12, 2019 10:19 pm

New Release: Animator - v2.4b - 12 Mar 19

Requirement: LibFredo6 v8.7e

Minor release

  • Extension of validity
  • Some bug fixes

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4b - 12 Mar 19 (SU2016+)

Postby Aaronyee » Fri May 03, 2019 2:23 pm

fredo6 wrote:New Release: Animator - v2.4b - 12 Mar 19

Requirement: LibFredo6 v8.7e

Minor release

  • Extension of validity
  • Some bug fixes

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.

Hi, fredo. I want to realize how version of thea render can support v2.4b animator. Is the thea render v2.0 ok? Thank you for help me.
0

Aaronyee 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4b - 12 Mar 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Mon May 06, 2019 7:30 pm

Aaronyee wrote:Hi, fredo. I want to realize how version of thea render can support v2.4b animator. Is the thea render v2.0 ok? Thank you for help me.

I did not test with this version of Thea 2.0. I only have v1.5 on my laptop.

So if you have it already, please make a test on a simple animation, opening the Ruby Console to check if there are error messages (normally you should only see traces of the execution).

For Thea, make sure you use a Presto method, not interactive, with a reasonable sample/px, typically 10 to 20. This keeps the rendering under a reasonable amount of time.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4c - 14 May 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Tue May 14, 2019 10:12 pm

New Release: Animator - v2.4c - 14 May 19

Requirement: LibFredo6 v8.7f

Minor release

  • Extension of validity

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4c - 14 May 19 (SU2016+)

Postby meapiper » Mon Jun 10, 2019 8:15 pm

Can I use this extension with Maxwell Render to create a rendered video? I believe I need to creates multiple scenes to bring into Maxwell.
0

meapiper 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4c - 14 May 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Mon Jun 10, 2019 9:40 pm

meapiper wrote:Can I use this extension with Maxwell Render to create a rendered video? I believe I need to creates multiple scenes to bring into Maxwell.

I have no API to Maxwell, so it is not supported in Direct mode by Animator.

And I doubt that Maxwell support the reverse mode (as Thea does), because they would have contacted me.

So short answer is NO.

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.4d - 14 Jun 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Fri Jun 14, 2019 9:17 pm

New Release: Animator - v2.4d - 14 Jun 19

Requirement: LibFredo6 v8.7f

Minor release

  • Added a permanent FFMeg button to be able to change the location of the FFmpeg executable
    FFmpeg button reload.png
  • Extension of validity

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.5a - 11 Sep 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Wed Sep 11, 2019 10:56 pm

New Release: Animator - v2.5a - 11 Sep 19

Requirement: LibFredo6 v9.1b

Minor release

  • fixed some bug around video generation
  • Extension of validity

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.
1
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.5a - 11 Sep 19 (SU2016+)

Postby yonofun » Sun Jan 05, 2020 12:36 am

Any advice concerning ffmpeg video download. I followed the link and the FFmpeg.org pdf directions but didn't find the exact steps available and got into a baited ads trap and downloaded similarly labeled ffmpeg files that were unrelated. I successfully created an edit in animator and would love to get it to mp4.
0

yonofun 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.5a - 11 Sep 19 (SU2016+)

Postby fredo6 » Mon Jan 06, 2020 9:58 am

yonofun wrote:Any advice concerning ffmpeg video download. I followed the link and the FFmpeg.org pdf directions but didn't find the exact steps available and got into a baited ads trap and downloaded similarly labeled ffmpeg files that were unrelated. I successfully created an edit in animator and would love to get it to mp4.

For Mac, here is the download page.

Then I suggest you pick the latest build of FFmpeg for Mac (dated 3 Jan 2020).

https://ffmpeg.zeranoe.com/builds/macos64/static/ffmpeg-20200102-81172b5-macos64-static.zip

Just extract the ffmpeg executable in the binsubfolder and put it in a known place where you will point to from Animator.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby fredo6 » Sun Jan 12, 2020 4:37 pm

New Release: Animator - v2.6a - 12 Jan 20

Requirement: LibFredo6 v9.5

Minor release

  • New instructions for FFmpeg installation
  • Extension of validity

_______________________________________________________________________________________

See plugin home page of Animator for Download of RBZ from the PluginStore.

See Main Post of the Animator thread for more information.
1
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby stopping » Wed Feb 12, 2020 11:47 am

Hi there,

thank you for this incredible plugin! I've been using it for about half a year now creating animation films and it's truly one of the greatest SU plugins out there.

However, since yesterday afternoon I'm experiencing a few bugs.

1. Animations aren't previewed in the editor
2. I can't select a specific time in my timeline any more. On mouseover it hovers in turquoise, however, nothing happens upon clicking. When I temporarily exit to SU and return to Animator it has then selected the moment I wasn't able to select previously. However, it doesn't show the animations that should have happened up to this point.
3. When I proceed to "Generate a Video for the Film" it does not show a pop up window. It just hides all menus and displays a red frame around the editor.

All these issues occured from one moment to the other. It was fine yesterday morning but started behaving like this in the afternoon. I tried to reinstall both the animator as well as the lib but it didn't help. I then proceeded to try the plugins in SU17 - same issues here.

I'm using Win 10 Pro 64 Bit, SU19.2.222, Lib 9.5g, Animator 2.6a

Here are the lines from the Ruby Console upon opening the animator:

Code: Select all
Error: #<ArgumentError: wrong number of arguments (given 2, expected 3)>
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6spline.rbe:46:in `evaluate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:291:in `bezier'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:260:in `call'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:260:in `double'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:246:in `block in standard_function_calculate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:254:in `standard_function_calculate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:214:in `standard_interpolate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:61:in `interpolate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:988:in `animal_apply_easing_oscillation'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:920:in `animal_calculate_ratio'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:852:in `block in animal_animate_contribution'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:845:in `each'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:845:in `animal_animate_contribution'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:638:in `animal_animate_processing'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:574:in `animal_animate_film'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatorclipmanager.rbe:1356:in `clip_animate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatorclipmanager.rbe:1534:in `notify_from_clip_animation'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:239:in `call'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:239:in `notify_event'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:447:in `perform'
...


And this is what I get when I try to select a specific time from the timeline:

Code: Select all
Error: #<ArgumentError: wrong number of arguments (given 2, expected 3)>
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6spline.rbe:46:in `evaluate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:291:in `bezier'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:260:in `call'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:260:in `double'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:246:in `block in standard_function_calculate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:58:in `interpolate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:988:in `animal_apply_easing_oscillation'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:927:in `animal_calculate_ratio'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:852:in `block in animal_animate_contribution'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:845:in `each'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:845:in `animal_animate_contribution'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:638:in `animal_animate_processing'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:574:in `animal_animate_film'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatorclipmanager.rbe:1356:in `clip_animate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatorclipmanager.rbe:1534:in `notify_from_clip_animation'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:239:in `call'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:239:in `notify_event'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:447:in `perform'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:317:in `rewind'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6animationengine.rbe:466:in `goto_time'
...


This is the result from selecting "Generate a Video for the Film":

Code: Select all
RENDERING INIT
Status natural = {}
Status thea = :not_supported
Status ambient_occlusion = :not_supported
Status sketchFX = :not_supported
Status twilight = :not_supported

VRAY Init
Status vray = :not_supported
Error: #<ArgumentError: wrong number of arguments (given 2, expected 3)>
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6spline.rbe:46:in `evaluate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:291:in `bezier'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:260:in `call'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:260:in `double'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:246:in `block in standard_function_calculate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_!libfredo6/body_lib6oscillation.rbe:58:in `interpolate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:988:in `animal_apply_easing_oscillation'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:920:in `animal_calculate_ratio'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:852:in `block in animal_animate_contribution'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:845:in `each'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:845:in `animal_animate_contribution'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:638:in `animal_animate_processing'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatoranimal.rbe:574:in `animal_animate_film'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatorclipmanager.rbe:1356:in `clip_animate'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatorclipmanager.rbe:1340:in `clip_animate_rewind'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatordialogvideogeneration.rbe:582:in `assign_clip'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatordialogvideogeneration.rbe:559:in `build_list_clips'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatordialogvideogeneration.rbe:363:in `dialog_invoke'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatortool.rbe:2206:in `movie_dialog'
c:/users/steff/appdata/roaming/sketchup/sketchup 2019/sketchup/plugins/fredo6_animator/animatortool.rbe:2176:in `movie_clip_generation'
...
0

stopping 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby fredo6 » Thu Feb 13, 2020 8:01 pm

Thanks for signaling.

It should normally be fixed with LibFredo6 9.5h, just published.

Fredo
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby stopping » Thu Feb 13, 2020 11:05 pm

fredo6 wrote:Thanks for signaling.

It should normally be fixed with LibFredo6 9.5h, just published.

Fredo


Excellent, Thanks for the quick reply! That actually solved it!
0

stopping 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby Emersonvip » Sat Feb 15, 2020 2:25 pm

any chance to work with Enscape?
0

Emersonvip 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby fredo6 » Sat Feb 15, 2020 6:55 pm

Emersonvip wrote:any chance to work with Enscape?

No for the time being. I would need to liaise with the Enscape developers to see if something can be done.

Fredo
1
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6a - 12 Jan 20 (SU2016+)

Postby Emersonvip » Mon Feb 17, 2020 3:51 pm

That would be wonderful.
0

Emersonvip 
 

Re: [Plugin Beta] Animator - v2.6c - 19 Mar 20 (SU2017+)

Postby MechaHerc » Tue Mar 24, 2020 4:57 am

Hi guys, i got problem with new version, am i missing something here?

the exploded filter not working in vray rendered..
0
User avatar
MechaHerc 
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 

Previous


 

Return to Animator Beta

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

Visit our sponsors: