Shadows not working

The ideal place for beginners to get help using SketchUp

Shadows not working

Postby jman0war » Tue Nov 05, 2019 8:54 am

I have a new performance laptop and find Shadows are not working.
SU version 2014.
Laptop is MSI GS65 Stealth

I checked all the objects in scene to insure they are all set to cast and receive shadows.
Have tried changing various OpenGL settings but no luck.
Any advice?
0

jman0war 
 

Re: Shadows not working

Postby HornOxx » Tue Nov 05, 2019 9:37 am

Hi - hmm, maybe any wrong setting within the shadow settings?
0
never trust a skinny cook
User avatar
HornOxx 
 

Re: Shadows not working

Postby jman0war » Tue Nov 05, 2019 9:52 am

Here's what my settings look like.
I don't know why it's grayed out on this part.
0

jman0war 
 

Re: Shadows not working

Postby jman0war » Tue Nov 05, 2019 11:03 am

Here is the file
0

jman0war 
 

Re: Shadows not working

Postby jman0war » Tue Nov 05, 2019 11:50 am

Nevermind it's working!
I had not clicked on a little button on the Shadow Settings window
0

jman0war 
 

Re: Shadows not working

Postby Dave R » Tue Nov 05, 2019 12:26 pm

Topic moved from Bugs category since this isn't a bug.
0
Etaoin Shrdlu


%

(THERE'S NO PLACE LIKE)

G28 X0.0 Y0.0 Z0.0

M30

%
User avatar
Dave R 
Global Moderator
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to Newbie Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Visit our sponsors: