Animation help

General discussion about Animator for SketchUp

Animation help

Postby GMthompson » Sat Jul 27, 2019 7:53 pm

Good afternoon Gentlemen, and ladies

i am having an issue getting a video to produce, i get the frames generated in a file generated from animator but not a video

i am using SU 2019, i have FFMPEG installed in the plugins folder where libfredo6 is installed the ruby console is generating the following


NATURAL image 66 time = 2.6000000000000014s Image66.png frame = 66 res = 1510x816

NATURAL image 67 time = 2.6400000000000015s Image67.png frame = 67 res = 1510x816

NATURAL image 68 time = 2.6800000000000015s Image68.png frame = 68 res = 1510x816

NATURAL image 69 time = 2.7200000000000015s Image69.png frame = 69 res = 1510x816

NATURAL image 70 time = 2.7600000000000016s Image70.png frame = 70 res = 1510x816

NATURAL image 71 time = 2.8000000000000016s Image71.png frame = 71 res = 1510x816

NATURAL image 72 time = 2.8400000000000016s Image72.png frame = 72 res = 1510x816

NATURAL image 73 time = 2.8800000000000017s Image73.png frame = 73 res = 1510x816

NATURAL image 74 time = 2.9200000000000017s Image74.png frame = 74 res = 1510x816

NATURAL image 75 time = 2.9600000000000017s Image75.png frame = 75 res = 1510x816

NATURAL image 76 time = 3.0000000000000018s Image76.png frame = 76 res = 1510x816

NATURAL image 77 time = 3.040000000000002s Image77.png frame = 77 res = 1510x816

NATURAL image 78 time = 3.080000000000002s Image78.png frame = 78 res = 1510x816

NATURAL image 79 time = 3.120000000000002s Image79.png frame = 79 res = 1510x816

NATURAL image 80 time = 3.13s Image80.png frame = 80 res = 1510x816

Command FFmpeg for mp4 = "C:/Users/gmt/AppData/Roaming/SketchUp/SketchUp 2019/SketchUp/Plugins/ffmpeg.exe" -framerate 25 -i "Image%02d.png" -c:v libx264 -pix_fmt yuv420p -q:v 1 "Film 1.mp4" 2> FFmpeg_log_mp4.txt
===> Status FFmpeg for mp4 = false
0
you can learn something everyday by paying attention
User avatar
GMthompson 
 

Re: Animation help

Postby GMthompson » Sat Jul 27, 2019 7:56 pm

posting a snap of the video generation window
0
you can learn something everyday by paying attention
User avatar
GMthompson 
 

Re: Animation help

Postby GMthompson » Sat Jul 27, 2019 7:59 pm

from this window the GUI button open folder does nothing, no idea if that is useful information
0
you can learn something everyday by paying attention
User avatar
GMthompson 
 

Re: Animation help

Postby GMthompson » Sat Jul 27, 2019 8:21 pm

in my case 9 out of 10 times it is an I/O problem.......
<----- I/O = idiot operator
0
you can learn something everyday by paying attention
User avatar
GMthompson 
 

Re: Animation help

Postby fredo6 » Sun Jul 28, 2019 10:24 am

Could you check that ALL images are generated correctly, ie, the complete sequence of images. This may be due to one or several missing images.
0
User avatar
fredo6 
PluginStore Author
PluginStore Author
 

Re: Animation help

Postby GMthompson » Mon Jul 29, 2019 1:50 pm

anim3.JPG
yes sir 80 frames gets created, as long as the image sequence is selected/highlighted
0
you can learn something everyday by paying attention
User avatar
GMthompson 
 

Re: Animation help

Postby GMthompson » Mon Jul 29, 2019 10:01 pm

the video would get generated in the same folder correct
0
you can learn something everyday by paying attention
User avatar
GMthompson 
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to Animator Beta

cron

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Visit our sponsors: