"No Components Selected" in Components Options Window

"No Components Selected" in Components Options Window

Postby Cheem » Tue Mar 21, 2017 3:25 am

I've been working with DC's a little lately and I'm having an inconsistent error with the "Component Options Window."

After working with the same file for awhile, the CO Window doesn't recognize the component I have selected. The Component Attributes Window will continue to show the attributes, but the CO Window behaves like there is nothing selected. It reads "Select one or more components to view their options." I have this problem with more than just this file, and not always just with DC's. Normally when I select a component, it will at least show the component name in the CO Window, even if there are no options.

It's like the CO Window "forgets" how to detect the selection.

I've researched these forums and some other online sources and have found similar issues, but no clear solution. Restarting SU does not solve the problem. Restarting my computer does usually solve the problem, but not always.

Is this a known bug? Anyone else experiencing this?
0

Cheem 
 

Re: "No Components Selected" in Components Options Window

Postby Jim » Tue Mar 21, 2017 9:09 pm

Probably a known bug - open the Ruby Console window and if an error occurs when selecting a DC with CO dialog open.
0
Hi

Jim 
Global Moderator
 

SketchUcation One-Liner Adverts

by Ad Machine » 5 minutes ago



Ad Machine 
Robot
 



 

Return to Dynamic Components

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Visit our sponsors: